Bez povoleného JavaScriptu není tento web plně funkční!

Švýcarsko 24. - 28. 4. 2017 - 2. část

Vloženo: 2. května 2017

Zobrazeno: 4492×

Děštivé počasí nás další den opět provázelo, a tak jsme museli zrušit cestu do Ženevy a kolem jezera. Dopolední program zůstal stejný - nejdříve jsme navštívili sýrárnu Le Gruyére. Byla to úžasná interaktivní prohlídka dokonce v češtině se sluchátkem. Provázela nás kravička Třešnička. Vstupenka byla malá krabička sýrů. Pokoupili jsme dárečky a vypravili jsme se dál do muzea a výrobny čokolády v Broc. Provázel nás čokoládový mobil v angličtině s dalšími interaktivními prvky od historie čokoládových bobů po výrobu čokolády. Bylo to super, protože jsme mohli ochutnat mandle, oříšky a hlavně čokoládové bonbóny, co hrdlo ráčilo.Opět jsme nakoupili dárečky a vyrazili na hrad Chillon na břehu Ženevského jezera - schovali jsme se na 2 hodiny před deštěm a pokochali pohledem na jezero. Závěrečná zastávka byla opět na břehu jezera v Lausanne, kde nás nadchlo " Muzeum olympijských her". Druhé patro - historie, první patro dresy, obuv a další sportovní náčiní s podpisy sportovců, interaktivní obrazovky, maskoti, pochodně ... a nejvíce jsme se těšili do suterénu na interaktivní část( zkusili jsme překonat Koukalovou, stupně vítězů, motta sportovců, mentální couching atd.) či sportoviště. Venku v obrovské zahradě na nás čekal Emil Zátopek a další sportovci. Přestalo pršet, a tak jsme si mohli prohlédnou část Ženevského jezera. Další náročný den se vydařil.

Galerie

Tento web využívá k poskytování služeb soubory cookies.

Více informací